Nieuws

13 en 14 mei 2017 is het team van  Orthovisio Fysiotherapie aanwezig op het beachhandbal toernooi van VZV. Wij verzorgen exclusief de teams van VZB en zullen aanwezig zijn voor eerste hulp, blessure behandeling, en behandelingen na de wedstrijden.

19 mei  2017 geeft Harry Hoogenbosch een clinic aan het team van Orthovisio Fysiotherapie: wij krijgen inzicht in nieuwe onderzoek en behandeltechnieken gericht op de fascia.

 

Orthovisio start per 23 mei 2016 met graded activity lessen in zwembad!

Orthovisio gaat per 23 mei starten met het geven van graded activity lessen in het zwembad. Dit zal plaatsvinden bij sportfondsenbad “Zwembad De Wiel” in Schagen. Patiënten die bij ons een revalidatieprogramma volgen krijgen van fysiotherapeute Katinka Fortgens begeleiding in het warme instructiebad of in het wedstrijdbad. Uiteraard is de keuze om deze therapie in het water te volgen een vrije keuze van de patiënt. In gezamenlijk overleg wordt er gekeken of deze vorm een meerwaarde heeft voor de patient.

Iedere maandag morgen vanaf 23 mei is Katinka in het zwembad aanwezig. Het is goed bereikbaar, ook voor minder valide patiënten, en er is ruimschoots de gelegenheid om te parkeren.

Praktijk voor Fysio- en Manuele Therapie W. Teitsma krijgt een nieuwe naam!

Per 1 april 2016 is de naam veranderd in Orthovisio Fysiotherapie.

 

Orthovisio Fysiotherapie heeft de praktijk voor Fysiotherapie Harry Hoogenbosch overgenomen per 1 april 2016.

Harry en Wouter hebben na een lange periode van overleg overeenstemming bereikt over de overname die prachtige kansen voor beide partijen biedt. Betreffende de fysiotherapeutische zorg die u bent gewend op de "locatie Bodyaction" verandert niets. Alex Klaver, Wietse de Vries en Robin Schilder: Welkom bij het team van Orthovisio Fysiotherapie!  Per 1 mei 2016 komt Esmaralda Warmer-Hekking ons versterken op o.a. locatie Bodyaction.